Notícies

Presentació de l'equip del CANVI!

La llista que afrontarà les properes eleccions municipals a Esplugues

Presentació de l'equip que afrontarà les properes eleccions municipals a Esplugues
Presentació de l'equip que afrontarà les properes eleccions municipals a Esplugues

Avui s'ha presentat oficialment l'equip que afrontarà les properes eleccions municipals amb l'objectiu de ser el motor del canvi que Esplugues necessita. En una roda de premsa, Roger Martínez, cap de llista i candidat a l'alcaldia, ha destacat la gran qualitat humana i política dels membres de la llista, representant la diversitat i les cultures de la ciutat.

Martínez ha assegurat que aquest projecte és per una Esplugues republicana, de veritat, i que com a única alternativa real, es presenta com la força d'esquerres que defensa el català, la cultura popular i els drets de la ciutadania. L'equip està compromès amb la justícia social, l'equitat i la sostenibilitat.

Marta Alarcón, número dos de la llista, ha remarcat que els membres de l'equip estan compromesos, amb experiència i gran capacitat de treball, preparats per afrontar els reptes que la ciutat necessita resoldre. Alarcón ha destacat l'ambiciós projecte que vol revolucionar la forma de fer política, posant la ciutadania al centre de totes les decisions.

A més, Joan Badia, cap de llista de Jovent Republicà i número set de la llista, ha posat l'accent en la força i la il·lusió de les noves generacions, amb noves idees, energia i compromís per transformar Esplugues en una ciutat on les oportunitats siguin reals i accessibles per a tothom.

La llista presentada és un exemple del compromís que tenen amb Esplugues i la seva gent, i estan convençuts que, amb la confiança dels ciutadans, seran capaços de construir un futur millor per a la ciutat.

 

Consulta aquí la llista sencera