Notícies

Un Nou Capítol per la Ciutat

L'acte central de campanya d'Esquerra Republicana a Esplugues es banya en optimisme i determinació per a un futur més prometedor

Un Nou Capítol per la Ciutat
Un Nou Capítol per la Ciutat

Amb els Jardins Robert Brillas com a escenari, Esquerra Republicana va celebrar un acte vibrant el passat dissabte, 20 de maig. L'acte, que va comptar amb la participació de membres clau del partit, es va caracteritzar per un entusiasme palpable per un futur de canvi.

Isabel Almató, quarta de les llistes republicanes, va iniciar l'acte expressant la seva creença en "l'equip del canvi". Almató va subratllar l'urgència d'un canvi a la ciutat, posant les bases per a una discussió enriquidora.

Marta Alarcón va prendre la paraula per ressaltar la importància d'impulsar l'habitatge i la cultura com a pilars d'una Esplugues més equitativa i vibrant. El seu missatge va anticipar una ciutat amb més espais públics per a la comunitat i un suport revitalitzat a la cultura local.

A continuació, Raquel Sans, Vicesecretària general de Feminismes i LGTBI d'Esquerra Republicana i Diputada al Parlament de Catalunya, va expressar amb fermesa que "estar al costat de les persones no és un eslògan, és la nostra manera de ser". Va encoratjar els ciutadans d'Esplugues a aprofitar l'oportunitat de fer un canvi, un canvi cap a l'habitatge públic, el feminisme, i el transport públic de qualitat.

Finalment, Roger Martínez, candidat a l'alcaldia d'Esplugues per Esquerra Republicana, va captivar l'audiència amb la seva determinació. Roger va assegurar que estem a prop del canvi, que "només estem a un regidor de distància", i va criticar el Govern Díaz per la seva manca de diàleg en la governança de la ciutat.

La jornada va culminar amb un vermut, pica-pica i música, creant una atmosfera d'unitat i optimisme de cara al futur de Esplugues. Amb aquest acte, Esquerra Republicana d'Esplugues envia un missatge clar: estem a punt per a un nou capítol, estem a punt per a una Esplugues republicana.